Локомотив (Пловдив) се надява да продължи с великолепното си представяне в

...
Локомотив (Пловдив) се надява да продължи с великолепното си представяне в
Коментари Харесай

11-те на Локо и Черно море, Георги Илиев става рекордьор по мачове в елита

Локомотив (Пловдив) се надява да продължи с превъзходното си показване в efbet Лига и в семейството си на Черно море от 14-ия кръг, написа Sportal.bg.

" Смърфовете ” одобряват “моряците ” на “Лаута ” през днешния ден в 16 часа. Домакините са в серия от 5 следващи победи, а днес Георги Илиев излиза като титуляр за пловдивчани и ще запише мач № 455 в елита, с което изпреварва легендата на Ботев (Пловдив) Марин Бакалов. Интересното е, че Георги Илиев усъвършенства върха на Бакалов против своя роден клуб - Черно море.

Двата отбора към този момент се срещнаха в първия кръг на шампионата. Тогава Черно море изкова безапелационна победа с 3:1. Сега обаче обстановката е по-различна. Локо натрупа съществено самочувствие и се намести в Топ 3. Пловдивчани даже започнаха да мечтаят и за нещо по-голямо. Локо е с най-резултатното нахлуване в елита досега със своите 33 маркирани гола. Статистиката също е на страната на домакините, които имат 41 победи над варненци, против 31 загуби и 28 равенства.

Треньорът Бруно Акрапович днес не може да разчита на санкции Томашевич. На вратата той залага на Луков, а пред него триото в защита е Малембана, Езе и Алмейда в защита. Георги Илиев и Петрович са опорни полузащитници, а Цветанов и Карагерен работят по крилата. Димитър Илиев и Ожболт ще са дуото в офанзива, а зад тила им ще ги поддържа Умарбаев.

В същото време Черно море не може да разчита на контузените Дюлгеров и Актау. Така на терена  излизат Митрович под рамката и Попов, Димов, Хантакиас и Панов в отбрана. Панайотов и Емил Янчев ще са опорни халфове, а Кики и Минчев ще работят по крилата. Атаката води Иса, а от по-задни позции ще го поддържа Родриго.

Стартови сформира: 

ЛОКОМОТИВ:  Мартин Луков, Дейвид Малембана, Стивън Езе, Динис Алмейда, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Георги Илиев, Димитър Илиев, Ален Ожболт

ЧЕРНО МОРЕ:  Миодраг Митрович, Виктор Попов, Даниел Димов, Димитриос Хантакиас, Цветомир Панов, Емил Янчев, Васко Панайотов, Родриго Енрике, Дани Кики, Мартин Минчев, Исмаил Иса

Стадион:  “Локомотив ”, Пловдив

Съдия:  Волен Чинков

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР